Η εταιρία Nice Aluit

Η πρωτοπορία στο χώρο του αυτοματισμού!

Η ALUIT, δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελληνική αγορά, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο την ικανοποίηση των πελατειακών αναγκών και προσφέρει, σε συνεργασία και την κορυφαία στο χώρο εταιρεία NICE, μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών μοτέρ ρολών και γκαραζόπορτας, όλων των τύπων. Χάρη στην πολυετή εμπειρία προσωπικού της, η Aluit είναι πάντα σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, γεγονός το οποίο την τοποθετεί μεταξύ των υψηλότερων βαθμίδων των διεθνών αγορών.

Όλα της τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, καινοτόμο διάθεση, άρτιο, πρωτοποριακό σχεδιασμό, λειτουργικότητα, υψηλά ποιοτικά στάνταρντς και δικαιολογούν απόλυτα την κορυφαία θέση που κατέχει η εταιρεία στην αγορά του αλουμινίου. Ιδιαίτερα οι αυτοματισμοί ομαδοποίησης της NICE που διαθέτει η ALUIT, είναι εξαιρετικά λειτουργικοί, καθώς, πραγματικά, λύνουν τα χέρια του χρήστη τους.

Βασικό πλεονέκτημα της ALUIT επίσης, είναι η αμεσότητα των παραδόσεων, καθότι οι φορτώσεις από την Ιταλία γίνονται ανελλιπώς σε εβδομαδιαία βάση. Η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πελατών της και έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη τους.

Η ALUIT φροντίζει ώστε οι σχέσεις της με τους πελάτες της να είναι άψογες. Γι’ αυτό το λόγο επιμένει στην αμεσότητα των παραδόσεων και το αποδεικνύει με τις εβδομαδιαίες φορτώσεις που γίνονται ανελλιπώς από την Ιταλία. Η ALUIT έχει καθιερωθεί στο μυαλό των πελατών της ως μια από τις πιο έμπιστες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου και έχει επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η ALUIT όντας μια εταιρεία με διεθνείς προδιαγραφές δεν «αναπαύεται» στο θρόνο της αλλά συνεχίζει να εργάζεται εξίσου σκληρά προκειμένου να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει τα κεκτημένα της στο τόσο ανταγωνιστικό κλάδο του αλουμινίου.

Από την πλευρά της η NICE μετά από δύο δεκαετίες λειτουργίας, αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα ονόματα στο χώρο των μοτέρ και των αυτοματισμών των ρολών, τεντών  και γκαραζόπορτας.
Προσφέρει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών μοτέρ ρολών, τεντών και γκαραζόπορτας όλων των τύπων. Ο κυρίαρχος στόχος της εταιρείας είναι να επιλύει ουσιαστικά όλες τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας βοήθεια και λειτουργική ευελιξία. Όλα τα μοτέρ  και όλοι οι αυτοματισμοί της εταιρείας διακρίνονται  για τη γρήγορη εγκατάστασή τους σε κάθε σημείο του γκαράζ, καθώς επίσης και για την εύκολη χρήση τους.
Η ρύθμισή τους δεν απαιτεί ιδιαίτερη δυσκολία και η λειτουργία τους είναι απόλυτα ασφαλής. Η NICE φροντίζει να διευκολύνει κάθε διαδικασία που αφορά στο άνοιγμα και στο κλείσιμό των ρολών και των γκαραζοπορτών, προτείνοντας εξελιγμένες τεχνολογικά λύσεις, που ανταποκρίνονται ιδανικά σε κάθε εφαρμογή.
Η NICE, που έχει συνδέσει πια το όνομά της με την καινοτομία, ιδρύθηκε το 1990 και το λογότυπό της καταγράφηκε την επόμενη χρονιά.
Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών χρόνων άρχισε την παραγωγή της ηλεκτρικής της γκάμας: των χειριστηρίων και αξεσουάρ της Nice.
Το 1995 η εταιρεία άρχισε την παραγωγή μιας σειράς μηχανικών προϊόντων και ένα νέο αρχηγείο εγκαταστάθηκε στο Οderzo της Ιταλίας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το όνομά της να καταξιωθεί διεθνώς. Στη Γαλλία, δημιουργήθηκε τότε το πρώτο υποκατάστημα της εταιρείας, στα νότια του Παρισιού.
Το 1997 ο Όμιλος Νice επεκτάθηκε σε νέες αγορές: Η Nice Polska ιδρύθηκε στο Warsaw, με μοναδικό στόχο να μετατρέψει τη Nice σε ηγέτη της Ανατολικής Ευρώπης.
Στην αλλαγή της χιλιετίας, η Nice διπλασίασε το μέγεθος του αρχηγείου της. Ο Όμιλος απέκτησε την εταιρεία Motus srl, έναν κατασκευαστή σωληνωτών μοτέρ που βρίσκεται κοντά στο Μιλάνο. Τότε ήταν που δημιουργήθηκε το εμπορικό είδος «Mhouse». Το 2001 ο Όμιλος Nice ενίσχυσε την παρουσία του στην Ευρώπη, με τη δημιουργία της Nice Belgium στις Βρυξέλλες και της Νice Espana στη Μαδρίτη. Στο μεταξύ τα προϊόντα της πιστοποιήθηκαν με ΙSO 9001. Τα προϊόντα Moby, Sumo και Moon, μάλιστα, ψηφίστηκαν ως τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας «Σχεδίαση για το Περιβάλλον».
Το 2002 ιδρύθηκε η Nice Padova, η Nice Roma, η Nice Rhone-Alpes, η Nice France Sud και η Nice Espana Barcelona. Τότε ήταν που γεννήθηκε ένα νέο, επαναστατικό προϊόν. Πρόκειται για το σύστημα BlueBus, το οποίο αλλάζει τη φιλοσοφία του αυτοματισμού. Το 2003 η Nice άρχισε την κατασκευή του νέου αρχηγείου της και κατασκεύασε και νέα αποθήκη. Ταυτόχρονα απέκτησε το πιστοποιητικό ISO 9001/2000.
Λίγο αργότερα ιδρύθηκε και η Mhouse France. Το 2004 έλαβε χώρα η συγχώνευση της Motus με τη Nice. Έτσι γεννήθηκε ένας νέος οργανισμός πωλήσεων με 2 γραμμές παραγωγής. Η Nice έγινε έτσι, η μοναδική εξειδικευμένη εταιρεία για αυτοματισμούς πυλών, γκαραζόπορτων, ρολών και τεντών. Την ίδια χρονιά ιδρύθηκε η Nice UK και την επόμενη η Nice Romania και η Nice Deutschland GmbH. Το νέο, επαναστατικό προϊόν που παρουσίασε τότε η εταιρεία ήταν το σύστημα ασύρματων χειριστηρίων NiceWay. Το NiceWay είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματων χειριστηρίων, σχεδιασμένο να διαχειρίζεται τους αυτοματισμούς της NICE, όπως τέντες, ρολά, πόρτες και γκαραζόπορτες. Το σύστημα NiceWay είναι βασισμένο σε έναν αριθμό υπομονάδων χειριστηρίων, που μπορούν να τοποθετηθούν σε 4 διαφορετικά μοντέλα βάσεων, για να δημιουργηθεί μια ελαστική εμβέλεια, που θα  δώσει διάφορες λύσεις. Οι υπομονάδες, διαθέσιμες από 1-80 γκρουπ ή 240 κανάλια , είναι πολύ μικρές σε μέγεθος και πολύ εύκολες στη χρήση. Η Nice διέθετε πλέον μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη σειρά για τον αυτοματισμό των ρολών και των τεντών. Πέρυσι, με επένδυση 6% στην έρευνα και στην ανάπτυξη, ο τζίρος της Nice έφτασε τα 200 εκατ. ευρώ και το προσωπικό δυναμικό της στους 350 υπάλληλους.

H Nice επαναστατεί στο κόσμο των συστημάτων του αυτοματισμού ρολών και γκαραζόπορτων

H NICE μπορεί να προσφέρει ένα κατανοητό σύστημα αυτοματισμού το οποίο επιτρέπει τη διαχείριση – με ένα μοναδικό χειριστήριο και με ένα μοναδικό πάτημα πλήκτρου – ολόκληρης της γκάμας των αυτοματισμών της Νice για ρολά, τέντες, γκαραζόπορτες, καθώς και τον έλεγχο των συστημάτων αυτοματισμού, ποτίσματος και φωτισμού.

Το σύστημα της Nice αυξάνει την αληθινή αξία της οικίας σας, εξασφαλίζοντας περισσότερη άνεση και ασφάλεια στις καθημερινές σας κινήσεις.

Era Star MA: Σωληνωτό μοτέρ ιδανικό για ρολά με ηλεκτρονικά όρια ρύθμισης τερματισμών διαδρομής και ανίχνευση εμποδίου. έλεγχος κίνησης με encoder. Μέγεθος Μ Φ60.

Era Mat MA: Σωληνωτό μοτέρ ιδανικό για ρολά με ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου και δέκτη, ηλεκτρονικά όρια και έλεγχο κίνησης με encoder. Το σωληνωτό μοτέρ διαθέτει ενσωματωμένη ανίχνευση εμποδίου. Μέγεθος Μ Φ60.

Αισθητήρας NiceWay: Νέος αισθητήρας ασύρματος για τον έλεγχο του φωτισμού και της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος: η υπέρτατη άνεση, αυτόματος. Καθώς προσφέρει τις καλύτερες περιβαλλοντικές συνθήκες, ο αισθητήρας NiceWay είναι επίσης ιδανικός για την αύξηση της θερμικής απόδοσης της οικίας, μειώνοντας την επίδραση των ακτινών ηλίου κατά τους ζεστούς μήνες και αυξάνοντας την επίδρασή τους κατά τους κρύους μήνες εξασφαλίζοντας έτσι εξοικονόμηση ενέργειας.

Εύκολο στη χρήση: Διαθέτει 5 γλώσσες προγραμματισμού.

Η Nice προσφέρει το απλούστερο σύστημα για τη δημιουργία ενός συστήματος αυτοματισμού σε κάθε οικία, γραφείο, ξενοδοχείο ή δημόσιο κτήριο. Επιλέγοντας τη Nice επιλέγετε την εξασφάλιση της υπέρτατης απόδοσης, της τελευταίας και πιο προχωρημένης τεχνολογίας και του πιο πρακτικού και καινοτομικού σχεδιασμού.

Join us : Monthly Seminars of Products

X

Your Shopping cart

Close